Contatto Italia Contactati-ne:
Dottore Enzo Zambelli 0735.533.262
Medico Dentista 037.27.17.258
Tel.: 3394169287

Excizii papiloame fata si gat

Excizii papiloame fata si gat

De ce apar papiloamele?

Papiloamele au origine virala iar cauza lor este virusul HPV (Human Papilloma Virus- Virusul papiloma uman). Papiloamele apar in general la nivelul gatului, la nivelul decolteului si in axile.

Papiloamele cutanate nu produc dureri de nici un fel si in general ele sunt asimptomatice. Daca papiloamele se rup ele sangereaza, insa nu trebuie sa ne ingrijoram de acest fapt. Este normal sa sangereze, deoarece fiecare papilom este hranit de un vas de sange, mai mic sau mai mare, in functie de marimea papilomului

Cum scapam de papiloame?

Papiloamele pot fi electrocauterizate, in general la un medic dermatolog. De asemenea papiloamele pot fi si inghetate (crioterapie-azot lichid).

Papiloamele se inmultesc odata cu varsta, dar si odata cu luarea in greutate. Anumite afectiuni endocrine, mai ales cele tiroidiene sau de tipul diabetului zaharat influenteaza inmultirea papiloamelor. Sfatul nostru este sa scapati de ele pana nu se inmultesc! Trebuie sa stiti ca in timpul interventiei pentru eliminarea papiloamelor nu veti simti nici o durere.

In timpul exciziei papiloamelor nu veti simti absolut nimic. Operatia de excizie a papiloamelor se realizeaza cu anestezie locala si dureaza aproximativ 15-20 minute, iar dupa interventie veti putea pleca acasa fara nici o grija.